4/1/11

Introduction to Mathematical Statistic

Ayat apa yang sesuai utk subject nie.
Belajar pun jadi susah, tak belajar pun bertambah2 susah..
Jadi senang cerita subject nie susah.
Tak pa la.. dah lepas pun..
Even, budak pandai macam Dayah pun kata susah.
Adeh...

Introduction to Math Stat nie.. bukan ler macam math modern sekolah menengah tu.
Yang belajar mod, median dengan mean.
Lain yer, yang kami belajar nie, statistic tapi dalam tu ada calculus. Best tak..??
Tu la jadi nyer.. Statistic + Calculus = Statlus... hahahha


Tadi aku baru sedar, aku buat lawak waktu tulis tarikh atas answer booklet..
Ada ke patut tulis 1/4/2010.
Then, aku boleh fikir balik. Tahun nie 2010 ke 2011. Adeh!!.. HAHAHA

Apa2 pun subject tu dah habis menjawab. Kita dah berusaha. Berserah dan bertawakal je kat Allah. Semoga sir bermurah hati bagi markah. Amin...

p/s:Baru lepas satu paper! Ada 4 paper lagi oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

2 comments:

  1. yey dah habis! merdeka! haha

    ReplyDelete
  2. jangan banyak makan kerepek. u ada lagi 5 paper. sekian, terima kasih

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...