4/2/11

Driving

Sebenar nye, aku nie nak kata pegang kereta selalu la juga. Selalu ke? Tak ada lah.
Waktu kat rumah lama, aku selalu gak training dengan adik aku. Takat reverse ke depan and belakang jer la. Bawa atas jalan tak pernah la pula.
Semalam,aku , telah di "buli " bawa kereta atas jalan raya. Hakikat nyer , aku yang nak belajar. hehehe... Tapi setakat kat tempat parking je la. Tak ramai orang waktu tu.

Nina:" Tak nampak mana satu tekan minyak, mana satu tekan break. hahahah.. "

Tengok tu.Position pun aku tak tahu.Tapi setakat belajar kereta auto jer lah. takat nie dah round 1 uia. . Takut pun ada, but at least dah faham macam mana gear work, nak naik bukit and everything. Bawa takat 20-40km/j .Paling2 laju 60km/j! hahah. Tekan minyak lagi :p

Next time kena belajar pula guna manual. Oh no! Ada clutch . Macam mana nie? Hehehe.
Tp driving is fun. hahahha. --Jgn buat statement macam nie nina, kereta bukan nyer macam dalam need for speed. Heheheh. Jgn jadi bad driver ok!



p/s: thanx for teach me :)

2 comments:

  1. 3rd day of driving: wow! tak langgar kreta dah, langgar lubang je.. haha keep improving caiyok nina!

    ReplyDelete
  2. tak langgar kereta dah? macam ler i pernah langgar. ahahaha
    yelah2 kena more practice jangan langgar lubang. ngeh2
    caiyok ahmad!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...