5/26/16

Habuk 2

Assalamualaikum


Tetiba aku buka blog ni, and ternampak posting aku zaman dahulu kala... pada zaman dahulu (nyanyi sikit).. Tajuk post tu Habuk.. Oh aku malas nak letak link .. Kalau korang rajin, jumpa la ayat aku yang tah pa pe tu.. Kalau tak rajin. tak pe duk diam.. diam.. meh baca balik Habuk 2.


Heheh. Macam novel pula tajuk post aku..ni .. ok dah start dah merapu..
Wah i feel a live back, after few month tak menulis dan merangka ayat disini..
Sekadar update.

Alhamdulillah , Adelea dah nak masuk 6 months old. Alhamdulillah sihat dan membesar dengan jayanya. Things get easy and i start feel comfortable being a mother. But still need to learn a lots of things! I call my self as a junior mother.. :)

Alhamdulillah.. life get better, Allah makbulkan doa dapat balik kerja awal. Spend time with family awal.. Kalau tak sebelum ni matahari belum terbit dah g kerja, balik matahari dah terbenam.. Semuanya sebab masalah kesesakan lalu lintas.. Tapi sekarang ni dah dapat avoid all those things..


Alhamdulillah.. Alhamdulillah and Alhamdulillah.Another 3 months for our 2nd Anniversary Ahmad!May Allah strengthen our love until jannah. Amin


Update pasal nak travel, dah setahun aku tak naik kapal terbang since i know i get pregnant.and having a baby .. Memang aku decide after 6 months baru dia boleh fly , so dia dah kuat sikit and her immune pun dah kuat.. Wish us luck dapat bawak little traveler travel nanti. InsyaAllah..



Gambate!

Opps.. Cerita Japan, Krabi , Pekan Baru... Bila nak update? heheh

2/18/16

Little Explorer

Salam All,

Apologies sebab dah 3 bulan senyap Jadi apa sebab sampai 3 bulan tak tulis apa-apa? 
A little explorer telah selamat dilahirkan pada 5 Disember 2015. Alhamdulillah.. all praised to Allah.. 

Doakan little explorer - Nur Adelea Humaira sentiasa sihat dan berjaya dunia akhirat.. amin


Credit Photo: Seth Akmal
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...