7/14/11

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2

Pagi- pagi bangun rasa tak sedap badan, ada rasa nak demam. Tapi Alhamdullillah, lepas solat zohor boleh terus pergi tengok 3D Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2. Terima kasih daun keladi kepada En.Ahmad for the tickets. Semangat sampai sanggup beli 3D Hehehe.

Best memang best, cuma part of it rasa sedih. Harry Potter dah habis and dah tak boleh tengok lagi Harry Potter. Huhuhu :( Teringat balik dulu-dulu tengok waktu mereka kecik.
Aku bagi 4bintang daripada 5 untuk movie nie. Karang cerita , spoil pulak korang semua nak tonton. Hint je la yer, sorang akan mati. Siapa? hahaha. tak boleh cerita maa..

The final chapter of the "Harry Potter" film series begins as Harry, Ron and Hermione leave Hogwarts behind and set out to find and destroy the Horcruxes--the secret to Voldemort's power and immortality.

Peminat kipas-susah-mati(hard-die-fan) should watch this movie.

Lepas dah habis tengok movie. Kami cuba pula makan Express Soup. Rasa mushroom soup sama macam soup campbell. Cuma beza nya, roti dia yang special. Hehehe. Sedap2 la juga. :) Brocolli soup pun sedap , cuma terasa la vegetable. Untuk orang yang tak minat sayur tak digalakkan pergi makan. hehehe

Sebelum licin kami makan.

Lupakan mata yang bengkak itu.

Soup yang sedang melimpah

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...