10/28/11

Prak.. Kaki Terkehel?!!




Aku memang suka letak kaki atas desktop.hahah

Hari ni aku saja la niat di hati nak pakai wedges sebab dah lama tak pakai. Minggu nie asyik pakai kasut flat yang baru beli harus ke bagitahu?? Dalam perjalanan pulang ke mahallah, aku pun jalan laju-laju sebab tak solat zohor lagi. Padahal dah singgah surau sebelum tu, tapi rasa nak juga solat kat bilik jadi aku balik mahallah. Memandangkan dari ict ke bilik aku lalu agak banyak tangga jadi bila pakai wedges dan berjalan kaki laju sangat tak sesuai. 


Waktu turun tangga, ke arah sungai aku dengan berbangga jalan . Dalam hati "Hebat nya aku jalan pakai wedges jalan laju-laju".Tak sampai 10 saat terdetik dalam hati aku.


"Prak..." bunyi dari kaki belah kiri aku. Waktu tu aku dah tahu, ha tulah berlagak lagi Allah tunjuk on the spot.


Time tu cover lagi, macam boleh jalan. Ingat kaki tak da apa-apa kecederaan, then jalan lagi rasa sakit sangat. Nak ke mahallah aku kena naik tangga balik, waktu tu terasa azab la. Tak kan nak pakai wedges nie lagi , memang tak mampu la. Then,aku call cousin minta bawa turun selipar sebab dah tak larat lagi.


Bayangkan , lepas naik tangga nak ke mahallah aku,kena naik bukit, then naik lagi tangga sampai level 3 baru jumpa bilik aku. huhuhu. Lepas dah solat zohor , baru lah pergi clinic. Biasanya perjalanan ke clinic amek masa 10min tapi aku ambil masa setengah jam. huhuu. Aku anggap sakit nie nak hapuskan dosa-dosa aku and nak bantu aku waktu mid term dapat markah lebih. heheeh amin. :)


 .Bangunan ICT pun akan bertukar next month. Tak ada la lagi tengok aku pakai tinggi-tinggi. Semua nyer flattttttttttttttttttttt.......
lebih kurang macam nie, tapi aku nyer white color


NO MORE WEDGES



ONLY CHEESY WEDGES

p/s: aku sanggup habiskan proposal SQA, baru update pasal kaki terkehel. hahaha

2 comments:

  1. kaki dah ok sket.. cuma perlu penjagaan rapi.. heheh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...