10/10/11

Gift -1

*Sekarang nie tengah stress, mencari artificial intelligence punya project title. Nak memikir buat apa? Project yang tak akan menyusahkan aku... haish. Any idea guys? Ok lari tajuk*


Tapi tiba- tiba aku terdengar bunyi dari music box junior room mate aku. So sweeeet....Aku selalu nampak music box nie dekat kedai.Tapi tak pernah nak beli coz mahal. Memang orang kata aku nie kecik, kadang2 orang ingat kanak-kanak. Pemikiran pun tak pernah macam orang tua. huhuhu. 



Teringat pula before Mas pindah USM. Dia selalu cakap kata aku nak hadiah snowball. Puas lah aku mencari, sampai ke The Curve (alasan je padahal nak makan kat ikea..hahha). Pergi dekat semua kedai kata tak jual. Then terjumpa satu kedai nie ada jual. Terus aku beli, takut lak dia kempunan. Huhuhu

Lebih kurang la tapi dalam dia ada bear . Betulkan mas?

So nie 1st request untuk hadiah birthday tahun nie, aku nak music box. ada sapa2 nak belikan? hahahahahah  :p

2 comments:

  1. wah bgz tol igtn ko..i'm really appreciate it nina..tanx a lotttt... musical box ak nk blikn..aku jup dlu..haha :p.. neway td ak g gurney n tgk musical box n ak trgt ko..mcm ada contact ja kta ni..hehe..really miss u bff :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...