5/28/11

Release your stress with...

Kadang-kala kita rasa sangat geram. Rasa nak campak je apa-apa barang.
Assignment berlambak-lambak.Problems.Buat kita rasa stress. Seriously, kadang-kala kita rasa menangis boleh hilang kan stress, tapi lepas menangis kita ingat balik.Tapi aku dah ada satu cara nak hilangkan stress sambil menyihatkan tubuh badan.

You can release your stress while playing Wii

Sources: Google


Cube korang follow .hehehe
Mula-mula aku tengok adik aku yang lelaki main game cheerleader dah rasa pelik sangat tu. Terus aku minta main. Yeah , it's fun. Then, makin pantas bergerak buat kau berpeluh-peluh. Hehehe.

Second things, if i stress. I will run at treadmill
Source: Google

Yang nie memang buat aku rasa lemak-lemak semua pecah.Terima kasih kepada along and kak shila yer. Saya dapat hilangkan stress sambil bersenam

p/s: Kalau berangan nak jadi cheerleader pun ok gak nie :D

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...