5/16/11

Good things during short sem

Good things during short sem.
  1. Duduk bilik sorang-sorang. Walaupun ada rasa takut, tapi at the first week jer. Lama2 tak ada perasaan langsung.Hahahha..
  2. Boleh conquer empat-empat compartment.
  3. Boleh tengok movie, pasang sound kuat-kuat.
  4. Boleh gelak ketawa kuat-kuat dalam bilik.
  5. Nak sidai kain dalam bilik pun boleh.
  6. Boleh sepah-sepahkan bilik, compartment A letak beg. B letak baju. heheheh.
  7. Boleh selawat dan mengaji dengan suara yang tinggi.
  8. Tak stress dengan sikap atau perangai buruk room mate yang tak boleh masuk satu kepala.
  9. Boleh balik awal.Kelas hanya tiga hari, monday - wednesday. Hari rabu petang dah cabut balik rumah. Ahad malam baru balik uia semula.
  10. Lecture setakat nie ok , belum lagi in the stress mode. One of the lecture pernah amek dengan dia dulu.
  11. Nanti ada banyak program involve pasal BCS.
Itulah kelebihan during short sem untuk kali ini. Heheheh

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...