2/23/11

Ho Chi Min City

Yer2.. Semalam adalah zero fairs utk air asia. Sapa yg suka melancong ..Sila beli ticket utk tahun hadapan..

and i received this msg from my sister
" Tipah, Syida and Nina. Tahun depan bulan 2 ada bran g ho chi minh city"

Dush! Macam ler tak tahu.. bulan dua tu belum ag cuti sem. Macam mana aku nak ikut.. Aku reply
"Bulan 2 belum cuti lagi la. Busy"

Along aku reply balik
"Ok, so utk org yg dah kerja je la. Ko stay (ini aku tambah.. hehehe)"

Nak ikut!!! Nak g Ho Chi Minh City!! Please tukar bulan...

p/s: Akak aku dah beli ke belum ticket ke Ho Chi Minh city??
p/s: Eventhough banyak sangat benda buat aku stress this week. Tak pe, sabtu nie ada something best. Boleh hilangkan semua stress aku... hahahha

2 comments:

  1. Bestnya kalau dapat berjalan-jalan dengan kadar yang rendah...:) Hom chi min city best kalau nak shopping..

    Entri Terkini: Rombongan dari Sumatera Barat,Indonesia..

    ReplyDelete
  2. Kak Hanani.. Yup... memang best utk shopping.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...