8/22/11

Berbuka Puasa Bersama Miss Azimah

Sebenarnye last week saya , Awyn, Hafiz, Zaid (senior ) & Hussaini (junior) berbuka puasa bersama lecture (Miss Azimah) programming kesayangan  di Rasamas ,MidValley.. Hehehe. 5 min aje dari rumah ke mid valley, nasib baik tak jammed cepat aje la aku sampai.

Miss Azimah, adalah lecture yang ajar kami di CFS IIUM. 


Saya (makin tembam pipi) , Miss Azimah, and Awyn.




 Bila jumpa miss macam-macam cerita keluar, hehehe. Selain tu, dapat juga lah dengar macam-macam cerita dari senior mengenai practical training, share stories pasal subject computer science dan macam-macam lagi.. Opss tak ramai join coz semua tengah cuti dan  balik kampung. Jadi budak lembah klang jelah join, yang lain kerja dan ada hal. Apa-apa pun miss terima kasih ajar kami semua programming ,dan sudi berbuka puasa  bersama kami.

More stories dari miss azimah blog.

p/s: miss nanti kita makan lagi ya :) Sorry lambat update :P

3 comments:

  1. knp saya tak tau apa apa uhuk uhuk

    hehe, bila ni nina? miss byk weh tolong aku punye programming project dulu. Belum terbalas lagi jasa beliau. tsk tsk

    Takpela, nt kem salam miss eh (kalau die ingat aku lagi la hehehe)

    ReplyDelete
  2. aku ingat yg ajar ko madam lain. huhu.aku pun xtau ko kenal miss.
    xapa chi, nnt kalau kita orang makan2 lagi dgn miss ajak ko sekali :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...