11/26/12

Coming Up Next: Malaysia!

Sebenarnya banyak aku nak tulis tapi tak ada masa. Aku ada siapkan satu entry, cuma tak boleh nak di publish kerana gambar dalam laptop adik aku. Jadi kena lah tunggu ya.. Kalau ada kurang update kerana FYP (Final Year Project) yang perlu disiapkan. Haruslah buat awal-awal, nanti tak tenang hati bila dah hujung.

Jadi untuk anda semua nantikan entry-entry terbaru aku Travelling at Malaysia. poyos
  1. Bandar Melaka, Melaka
  2. Cameron Highlands, Pahang 
  3. Pau Fort Portella  . Nak tahu siapa? Tunggu ya.. ngee
Kalau aku lambat tulis, please remind me. Faham-faham je la. student.. hehehe


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...