4/2/12

Mid Term Mood

Source :Google
Harap maaf sekarang tengah mid term mood. Memandangkan hari esok ada paper English in Academic Writing (EAW), hari khamis ada dua paper , Signal and system , dan Software Testing.  Maka buat sementara waktu, saya menghentikan post mengenai travel trip to Bangkok, Thailand 2012 . Habis je mid- term confirm continue semula post travel trip Bangkok.

Hehehe, jangan lupa baca ye!

p/s: Please pray for me,agar saya boleh lakukan yang terbaik untuk exam kali ni. Amin
p/s: ada ke minat baca blog aku?  

4 comments:

  1. p/s:- minat mmg minat, tapi kalu baca lelebih nt jeles ekeke. Ok la tu , nt bole buat apnduan kalu aku nak travel2 nnt hehe.

    Good Luck exam, inhsAllah buleh !

    ReplyDelete
  2. @chi : hehehe.. terima kasih sudi baca dan doakan .. :)

    ReplyDelete
  3. Good dear. Kite pn mmg igt nk travel kt thai. Tp takut since dgr kt berita mcm macam ni

    ReplyDelete
  4. @elia: thanx a lot sudi baca my blog.. happy sangat.. hehe.. hari i balik kl, yang ada bom tu... tp buat masa sekarang tak digalakkan pergi thailand.. nanti kalau nak pergi sana,hope my blog will help you in the future... thanx once again.. huhu :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...