6/23/09

Tertangguh!

Firstly,sorry classmate programming dis sem.. Aku tak dpt ikut korg g mandi air terjun.. errr.. skang nie.. aku selalu busy... erghh.....sory yer guys...

Banyak nyer benda tertangguh sejak aku nak dkt xzam.. Yg aku focus xzam... (focus sgt ker??) Entah lah.. wallahhualam...
C++ tak boleh nak dijangka.. 1st 5 chapter ok lagi.. coz pernah belajar waktu c dulu.. ceh.. bajet hebat la time tu.. x pa senang jer.. senang ... sekali 5 chapter last tu.. baru rasa tau terkejut beruk... hahhaha...

Ok benda pun dah lepas.. exam pun ak dah amek... forget it! skang masa utk kita doa.. "InsyaAllah, bro.Nashrul bagi mark ok.. and can get apa yg aku nak..Amin..."
Ok2 sudah crta2 luahan hati tu nina..Bukan ker post kali nie mmg utk luahan hati ko?? hahahah..

Ermm.. apa yg aku tertangguh ek?
  1. Betulkan laptop .. Ok sejak download ie version 6 nie.. Bikin problem pula dkt aku nyer modzilla.. tak pa.. nnt minta lah kwn2 aku yg hebat ag superb tu betul kan setting dia.. Malas ak nak ubah2 coz mood nak betulkan laptop tak ada.. Hahahha..
  2. Anti-virus.. internet ada mmg boleh update ptt nyer.. cume lagi sekali "penyakit m" ak datang ... nak kena download anti-virus back.. Apa da .. avira wat hal lagi.. It's time to change to others anti-virus.. Ada sapa2 nak recommend which anti-virus bgus???... Setakat nie??
  3. Tukar windows xp to vista....
  4. Aku tak kemas baju.. Ada kaitan ker??.. Esok nak balik rmh.. Huhuhu.. Jap ag aku kemas...
  5. Reunion for plkn... errrrrrrr........
  6. Lastly................. kuar jom.... tp x dapat kuar.. hahahha...
Ok2.. cuti2 nie nak kena pk apa pula ek??
  1. PTPTN
  2. JPA
  3. Result
  4. Add and drop sesion..
Kenapa cuti 2mgu lbeh jer??
Maaf post kali nie lbeh kepada reminder utk ak jer.. so korang kalau nampak ak tak wat benda2 tu lagi .. Remind kat aku ek.. Hahaha.. Boleh plak mcm tu nina???

1 comment:

  1. Insya Allah dpt ape yg kite nk~~ Amin~~

    Ala~~ rugi nina x ikot~~ besh sgt2 tp pnat gile~~ tape2 lenkali wat nina konpem ikot ek~~ huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...