6/7/09

Kepenatan!

Penat.. Mana ada dalam life's student ni tak penat.. Skang ni aku sgt penat. dan ditambah2 dengan rasa sesak nafas.. Dan sakit tulang belakang.. Apa macam sakit orang tua jer ni nina.. Hahaha..

Ok..ok... Project nak kena siapkan dalam masa TIGA minggu!!!!!!!Aku rasa dulu pun ada dkt sebulan lbeh ak wat project programming c.. Tp skang ak kena wat dalam 3 minggu.. Ish.. Ish.. Mampukah??!!

Gambate!!! Aja. .. Aja.. Fighting!!..


So,.. my team member.. Apa yang penting??
Kerjasama!!.. Jom kita jadi wonder pets.. Tak da lah aku rasa stress dlm 3 mgu akan datang.. Ditambah dgn final xzam Hujung bulan ni...
Life getting crazy...Tp x pa... Seb baik ada wonder pets datang membantu..

Hahahha...

3 comments:

  1. ble wonderpets nak masuk utube nihhh!

    ReplyDelete
  2. apesal sumorang asyik2 wonderpets neh??

    tade nya 3 minggu... seminggu jek nk wat coding nie haaaa......

    saya sayaaaaaaaaaaag sir nashrul...

    :(

    ReplyDelete
  3. kalau kat youtube x da... per kata jd kanak2 jap tgk kat tv9.. hahha..
    time nie.. leh la rasa feel jd wonderpets..

    skang nie bukan ag 3 mgu.. but less than 3 weeks..
    argh!!! bro n kena ko nnt.. kena kasi cary mark ak tgi2... hahhaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...