3/11/11

Student

Wahai student, anda tak akan dapat larikan diri daripada mengahadapi 5 perkara!
1.Project
2.Assignment
3.Test/ quiz
4.Presentation
5.EXAM!

Sekarang pukul 4.30pagi. Baru sahaja selesai menyiapkan project parenting mengenai. "Effects of hiring maid towards family institution". Rasa nyer,sem nie paling banyak sekali buat research for project
1. Operating system- research bout Multi-user Operating System (alamak.. aku tak sentuh lagi!dush!)
2. Methods of Da'wah - research about PreMarital sex among IPTS student (tinggal buat slide je lagi)
3.Parenting - research yg aku dah sebutkan tadi..

Tapi ada gak project yg bukan research.. Project web programming.. Kena buat coding! Arghh..
Project mengenai online shopping.

Final exam semakin hampir!! Tinggal 3 minggu lagi.. adeh..
1. Kena focus study subject2 yang lemah terutamanyer!
ACCOUNT, INTRO TO MATH STATISTIC dan WEB PROG!!
percaya lah.. subject web prog dari awal sem sampai dah nak final.. Kami semua selalu blur~ heheheh.. adeh! Kasi sedar sket nina .. dah nak dekat final.... Jangan main2 lagi..


Bulan 5 nanti ada ganjaran nyer! Enjoy puas-puas waktu tu ok! heheheh

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...