3/27/11

Sedap nyer!

Air-air yang sedap mampu membuatkan mood kita berubah.. heheh...
Sebenarnye.. nak cerita air teh yang pelbagai perisa..
Rasa nyer 5 kali ganda sedap daripada air teh yang ada kat Malaysia. (oh yang nie hyperbola berlebihan)
Sebenar nye.. banyak perisa air teh dari sastro nie.. tak ada kat Malaysia..
Yang kita ada biasanya.. Ice lemon tea jer.. Tak di pelbagaikan...
Pelik juga kena syarikat nie tak nak buat kat Malaysia.. rasa nyer lagi banyak untung kalau syarikat nie jual di Malaysia..

Setiap kali ada orang ke Indonesia .. .. kita orang satu famly mesti kirim air teh nie...Fruit-tea!!! Sedap.. korang semua patut cuba.. Even, waktu pergi sana pun berbotol-botol aku beli.. huhuhu


Tapi di Malaysia pun ada air yang menjadi kegemaran aku dan family... Twister.. tak sempat seminggu.. sehari air nie boleh habis.. huhuhu



p/s: tak tahu nape duk cerita pasal air.. maybe best kot.. sementara nak tunggu exam ...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...