1/12/14

The Red Riding Hood at South Korea



Thank you Allah.
South Korea 2014

Another sneak peak . Banyak betul bertangguh nak update blog.

Entry tertangguh. Bila nak update?
1. Jakarta- Bandung 2013 (bertangguh sampai kat Puncak)
2. Sarawak Malaysia 2013 (bertangguh sampai kat Swee Kang Ice Kacang)
3. Ho Chi Minh City, Vietnam 2013 (bertangguh sampai kat Half Day Tour, Saigon)
4. South Korea 2014


 Doakan kami.. Semuanya berjalan lancar.. amin...
 Banyak betul yang nak dikejar dan dicapai.

7 comments:

  1. Cepat habiskan Vietnam.. Korea.. Sarawak.. Indonesia.. semua nyer masih tertangguh hahahaa.. tau2 ke Korea la pulak :P

    ReplyDelete
  2. disuruh komen . aku igt time ni aku cuak dgn snow lepas murni jatuh bibir pecah. panmunjom ni walaupun Mr Han bebel kata ada periuk api aku tahu dlm kepala nk masuk tunnel je. ok tak? panjang tak aku comment kerana disuruh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun cuak gak.. tapi dalam keadaan penuh berhati-hati aku berjalan atas salji ni.

      Delete
  3. Assalamualaikum. sila habiskan cerita yang tergantung tu. sheila nak baca semuanyaaa. syok gila baca travelling story (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Will do.. I'll try my best update semua cerita yang bertangguh ni.. hahahha

      Delete
  4. kalo ke bandung lagi mampir ke tampat kita ya :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...