1/24/12

Penang Trip 2012 ~ My cousin's wedding

We had a short trip to Penang Island , a day before  akad nikah. Last minute plan, but enjoyable. Let the picture tell the stories. 

Sawah - Depan rumah 
Batu Feringgi  Pulau Pinang
Laut
Hard Rock Cafe
MJ 
Yeah i got a chance to meet my best friends. Dah dekat setahun tak jumpa. Memang tak jangka nak jumpa mas. Selama ni, aku just berangan nak naik bas and jumpa dia kat Penang. Kiranya dah termakbul dapat berjumpa dengan Mas 
 
Mas and Me
Me with Mas Family
Malam tu sempat lagi kami layan Nasi Dalca. hehe.Sampai ke malam kami berjalan di pulau.

Layan Nasi Dalca
 On the wedding day, dah nak balik KL baru kami sempat bergambar dengan pengantin.Tu sebab aku pakai jeans sahaja coz dah tukar baju..

Cousin' Solemnization


 Credit to Izyan and Seth for the beautiful picture :)


Photographer :Izyan
Photographer: My brother -Seth

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...