9/6/11

Arabian Night 2.0

Sejak tahun 2007 kalau beraya di Rawang, Selangor. Keluarga Haji Daud akan mengadakan tema untuk malam raya. Jadi lepas isyak , kami bersiap-siap untuk bergambar. Idea asal waktu tahun 2007 saya dan cousin berpakat nak pakai jubah yang di belikan oleh wan (nenek) pada malam raya. Tapi, pak cik dan mak cik pun nak join sekali , maka semua orang pakai baju jubah pada malam raya 2007.


Sekitar malam raya 2007 , banyak lagi picture

 Pada tahun 2009 pula, kami buat theme Batik Night , jadi malam tu semua pakai baju batik. Ada yang pakai baju batik sekolah asrama, baju batik taaruf week. Macam-macam baju batik ada.
Cucu-cucu lelaki bersama Wan tercinta (yang duduk depan semua tak ikut tema)


Cucu-cucu perempuan

Terselit seorang anak teruna di belakang


Tahun ni pula kami tak ada idea nak pakai baju apa, jadi kami cadang Arabian Night 2.0, cuma yang bezanya kali ni kena ada gaya-gaya mengancam dan tiru gaya pak arab.Ada yang macam firaun, gaya pejuang , macam-macam gaya ada. Memang seronok kerana setiap kali beraya di Rawang kami nantikan pada malam raya untuk bergambar. :)


Kami memang begini

We are cousins (Najlaa, Maryam, Nurul)

Menantu dan Anak 

Anak dara En.Hamdan (aku saje nak tunjuk bling-bling)


p/s: Memang banyak gambar, ni pun sikit je aku upload .Hehehe

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...