10/7/10

Whooper RM1!

Dah nak basi cerita baru nak cerita..
Sebenar nyer.. ak sangat buzy lately.. dah percaya la sekarang nie ak tidor awal! Oh no... dah mcm zaman sekolah lak ak kena tidor awal.. haahaha...

Ok back to the story.. sebenar nyer nak 2 in 1 post cerita pasal maher zain and whooper .. Tp tak apa la.. kasi maher zain tu special post ek.. hahahahah

Hal kesah nyer,Burger king wat promotion whooper rm1 ak dapat tau dr sorang kawan ak nie... dia post dkt facebook..(en.lukman a.k.a zelo55) then, apa lagi terus ak g page Burger King at facebook utk mendapat kepastian.. Hehehhe... Ak nie yg dah lama gler tak makan fast food especially burger king mst la rasa berkobar-kobar nak makan... Makan pun ada berkobar-kobar gak yer.. Hahahha

Then, before claz networking... Ak nampak rakan2 claz networking ku.. telah pergi beramai2 dgn menaiki wira (yer.. sangat penuh mcm isi dalam tin sardin) mereka pergi membeli whooper..
Tiba di claz networking.. dah la dalam claz tu less than 10 orang.. kalau dah ramai2 pergi ker Burger king.. brapa kerat la orang dalam claz tu.. Hahahha..

Setelah 15min/30min berlalu... Dia org pun sampai... Bila sir keluar jer kejap dr claz.. Amboi.. Bising duk cerita whooper rm1 yg sedap tu! Dalam hati rasa... mana boleh nie.. ak pun kena bantai gak makan whooper tu.. hahahha

So, after zohor kami berdua pergi ke Burger King yg terdekat dgn uia! Nak tgk mcm mana keadaan drive thru Burger King!

Punya la ramai manusia beratur.. Even, dalam Burger King pun ramai beratur.. Di sebabkan parking tak ada.. Kita org pun drive thru jer la.. Since, clazmate cakap 1 org boleh beli 3 burger.. Rupa nyer,Burger King limitkan 1 kereta -3burger only! Jd 3 orang jer la makan.. Huhuhu.. Melainkan beratur dalam Burger King tu.. 1 org -3 burger...




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...