3/28/09

Earth Hour!!

We support earth hour!!
Until my granny called us.. Jangan lupa padam lampu malam nie..tp kita org mmg padam lampu sume lah.. coz kuar makan malam dekat kampung baru.. Apa ntah nama kedai nyer tp ada kapal tgh2 alam.. hahahha..Our famly dengan famly abah wan.. huhuhu...
Memang gelap sket lah kawasan tu kita orang makan.. sampai x nampak klcc.. huhuhu..
dah 9.30 bru lah terang sket kawasan kl tue.. huhuhu

Our famly with abah wan famly.. hehehe
Bese lah kami berdua...

Nie lah dkt area kampung baru.. Bergelap.. Sebenarnye dekat area abh wan tu leh nampak klcc.. Tp yelah tgh earth hour so.. Memang tak nampak..Kita orang makan pun pakai candel.. Dah jadi candle light dinner lak dengan famly.. Best ooo.. Memang marvellous lah makan kat situ..
Nnt nina upload lagi byk gambar yer!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...