3/10/09

Arigato!!

Saturday... Pergi lah aku bersama along terchenta ke sekolah lama kta org.. Convent gurls meh.. Jumpa balik semula cekgu2 ... Banyak cikgu baru.. ..Surau baru.. Memandangkan after pergi sekolah nak shopping dkt queens park .. So, kta org decide solat je lah dkt sekolah.. Huhuhu.. Merasa surau baru.. Hehehe..

As a promise to along .. I will post a bulletin about ur kindness belanja ur pretty sister nie..
Firstly pergi lah kita orang melihat baju di mango and esprit... Ada gak baju yang cantik...
Along dgn best nyer belanja ler ak satu baju di esprit.. heheh. Comel gak baju yang aku beli tu.. aceceh...

Then makan lah kami ke Shushi King.. Entah nape.. hantu makan jepun dah rasuk kot.. Sampai nak makan makanan jepun.. Bleh lah kalau sapa minat makan.. Bleh masuk semua jenis mkanan mcm ak n akak ak.. Sila lah ke shushi king.... Tp for da first learner yang baru nak mkn shushi king better jangan.. Karang termuntah dgn mknan plek2...

So along takes mee soba(Like in drama attention please and the waiter said like in naruto)huhuhu.. and i takes ayam apa ntah.. Sedap lah jgak..



Queens park shushi king...

Along pilih2 mana nak di makan

Nina And Along

Jangan terpedaya nampak sedap.. tp dalam telur.. seb baik bukan telur masin..

wajah happy je..


Licin kita org makan..
Thank you so much along.. Ada masa belanja lagi.. Hehehe..

2 comments:

  1. tgk lah.. kalau ada rasa mood nak belanja...
    income ko ag banyak.. hahah..
    blnja ak ag...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...