2/12/13

Malaysia International Tourism Bloggers Conference & Awards : How To Vote Me?

Selalu aku nampak penulis blog join competition itu dan ini, rasa jealous seketika melihat mereka menang itu dan ini. Hahaha..Just try my luck joining this competition : Malaysia International Tourism Travel Blog. 

Love my writing? Love my travel trip? Love the journey ? 

Macam mana nak mengundi aku nyer blog? 

STEP 1



STEP 2
  • If Login using Facebook , press go to app (refer to the picture)

STEP 2
STEP 3

  • Allow permission

Step 3
STEP 4

Find my blog link : http://misznina17.blogspot.com/

Done!! Mudah sahaja rite , more info about Malaysia International Tourism Bloggers Conference and Awards . Click here

The Tourism Bloggers Awards are designed for Individuals, Travel & Tourism companies and Organizations related to tourism to highlight their achievement in the social media space with respect to tourism.International blogger nominees should be travel bloggers who blog about tourism, tourist spots and also share Malaysia in some way or the other.If you wish to nominate your favourite brand, tourism blog or company to win the awards, do so online to increase their chances of winning.Nomination submission is free.

p.s:Thank you so much for da vote. Lagi semangat nak type blog:)

5 comments:

  1. aku dah vote ko... all the best..!!!!!

    ReplyDelete
  2. lain kali bagitau awal sket.. senang aku nak cari orang vote ko.. by the way aku dah promote blog ko kat South Africa.. hope vote yang tak di duga akan datang.. :D

    ReplyDelete
  3. @Time Traveler Boy LOL. aku masuk pun last minute.. wahahah.. bagus2. cari undi sebanyak 400 orang ..wahahah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...