11/21/10

Main masak-masak

Holiday adalah waktu terbaik utk student yg lama bertapa dengan buku.. Bertukar profession menjadi seorang chef.. Hohoho

Aku ada terfikir.. Cuti biasanya 1 bulan , 1 bulan ada 4 minggu... Dalam 1 minggu main masak-masak 2 resepi. Cukup 1 bulan belajar 8 resepi. Ada 3 kali cuti sem jadi ada 24 resepi belajar.. Hehehe...

So, last week aku and kak long.. Turut di bantu oleh pembantu2 yg bagus.. Hahaha
Credit to along for the resepi. Hehehe

So Macaronie bakar and oreo cheesecake! Senang jer nak masak janji cukup bahan kenyang..
Cume jangan masak benda nie selalu.. Hahaha.. Fully cheese!!!




Oreo cheesecake yg yummy!




Hasil macaroni bakar! Banyak nyer cheese hahaha...
Next week nak try apa..
Sue saya suka tgk ur triffle.. Hehehe.. rasa nyer wkt cuti adalah wkt terbaik jd suri rumah tak sepenuh masa. Hahaha

Harry potter! Wah two thumbs up.. Rasa nyer tak sabar nak g tgk next year! Yeahh..


Adikku harith berangan nak jadi harry potter.. Kat dalam wayang asyik tanya sebab tak faham.. Hahaha


Selingan jer filem 2 alam.. Aku tak tgk cerita nie ek. Cume wonder nape dR. rozmey letak muka dia jer berbanding muka actor yg berlakon? Hahahha

2 comments:

  1. byk nyee cheese...
    patut laa cpat habiss!
    lepas tu pekena irpan potter lagi tuu..
    sronok2!

    ReplyDelete
  2. yeah!! cheesee day.. huhuh
    irpan potter? ahahha
    harith potter la.. sesuai sket..
    :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...