5/3/09

Medan...4

Yg nie pun aku copy .. Hohohoho... Boleh view dkt notes kte org kat facebook...

malam tu tido pukul 2 pagi waktu sana sambil mengemas baju ..mengemas harta , pegi dua beg , balik jadi empat bag ...memang layan ... terpaksa call abah mintak jemput sebab bertambah beg.

pagi itu tepat jam 7.30 pagi amir sampai dari rumah sewa, kekononnya mau sarapan pagi , tapi akhirnya kami beli biskut sebab takde selera ...memandangkan tipz ada lab , maka kami ke rumah semula , jeff datang menghantar nasi uduk yang macam nasi lemak dengan daging dendeng dan keropok .sedap gler rasanya sewaktu kami makan di hillpark ... kami naik beras tagi lagi ...memang gler ...

sampai di hillpark yang sunyi ...HILLPARK TUTUP ..stress sungguh wajah pemandu pelancong kami ..terpaksa kami bertiga tenangkan ...memang HILLPARK TU sepuluh kali lipat cantek dari GENTING ...sampai hati pak guard enggak bisa tu ...kami nak rasuah masuk untuk bergambar pun dia tak layan , (pandai ko nak merasuah orang ya ida!!) ... pak guard tu kami pujuklah bagai nak gler cuma satu jawapan di mulutnya: ENGGAK BISA ....

disebabkan tidak dapat ke HILLPARK , kami teruskan perjalanan mandi sulfur - mandi belerang di kaki gunung berapi di menjuah juah ...hilang stress dan kulit terasa segar ...memang layan di situ ... cukup 20 minit mandi manda ...kami turun ke medan dengan drift angkut bagasi n say goodbye to JALAN SUMARSONO 13

last food place is ROEMAH BAMBOO ...luar cm setinggan, terkejut gak tempat ni ke tipah nak bawak , tapi dalam macam condo ...deco bali tu ... food dia pun cepat , ada + available and variety ... jeff dah tunggu dari kelas , kami makan dan bergelak ria ...uish cepatnya mau pulang ..banyak lagi tak explore kat medan ni ...sedih dan gembira berbaur ... tepat pukul 5.25 depart to KUALA LUMPUR ...


CREDIT AND ZILLION OF THANKS TO : AMIR BIN SUHAIMI, NUR LATIFAH MOHD ZAINUDIN AND JEFFRY WINARTO FOR HELPING US DURING OUR VACATION,...

- tak terbalas budi korang yang sanggup tuang kelas, lari dari lab, sanggup tangguh buat assignment yang sanggup berpenat temankan shopping, sanggup tolong angkat separuh beg shopping kami, sanggup bawak kami makan ke tempat best best, sanggup kemana aja menemani kami ....

TILL MEET AGAIN ...
us at roemah bamboo ...deco cam bali ...food presentation memang gempak n memang sedap
aku n nina bleh senyum, tapi tipah n amir macam stress
nica capture di istana hillpark

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...