5/29/09

Cukup layak kah anda??

Cukup layak kah aku untuk di gelar ict student??

Kadang2 information overload sampai aku tak tau apa dah kwan aku cakap pasal laptop da latest.. Buka dell, acer.. dan segala brand ler...

Kadang2 kemalasan aku meng-update blog aku hingga tak terupdate berminggu..
Hurm.. aku bukan nyer start business sampai nak buka ari2..Tapi aku memang gler kan internet..
Serius... Life aku kosong sket.. cam ada someting tak perfect jer..
Cit!! Cakap jer lah ko malas study nina... Hahahha

Cukup layak kah aku??
kalau bahasa komputer pun ak x superb ag sampai.. leh buka2 komputer... sambung2 balik... setakat nak betul2 kan setting leh ler...hahahha( jujur gler... mst kawan2 laki aku gelak guling2.. tgk pengakuan aku nie!!)

Cukup layak kah aku??
Coz aku tak giler sangat pasal gadget..
Tak rajin lepak lowyat forum... Read da latest thing..
Beli handphone canggih2 gila gaban yg ada kamera nak dkt 10megapixels... Dengan segala maneka tambahan utk nampak kecanggihan handphone anda...
Dats y.. aku tak bertukar2 handphone dari 2007 sampai skang.. Apa pasal.. Aku lagi rela simpan duit utk jalan2... Tp once aku dah cakap nak beli .. Tak yah nak larang lah... Aku beli jer,wlaupun benda2 tu bg akak ak membazir..

Cukup layak kah aku??
Aku tak reti main game dota??.. So, what?? Tak ada sapa nak main dgn aku.. Tak da sapa kat rumah aku cakap pasal dota.. Xcept adik laki aku jer.. Tu pun dia dah berenti coz malas nak main ag.. So... Aku nie bukan gamers hebat yang dalam hard disk penuh dgn game sampai berlebih2 hard disk kena beli xternal hard disk... Huhuhu..

Cukup layak kah aku??
Aku tak rajin upload movie, lagu dan segala nyer.. Argh.. Padahal aku ada torrent..
Then, aku tak rajin layan korean, japan dan segala yg bermata sepet.. Separuh sepet.. Even, mata aku sepet...
Tapi kadang2 org suruh dgr aku dgr jer lah... Kalau sdap aku go on buka.. Hahahaha.....

Cukup layak kah aku??
Aku layak coz dkt offer letter aku.. Ada tulis aku kena masuk kulliyyah of ict.. So
AKU MMG BDK ICT!!.. SO what???..

Yang penting aku rajin study.. Mak bapak aku bangga dgn aku.. Hidup aku happy.. Kawan2 aku ada dengan aku selalu.. Huhuhu...

Minta2 maaf bebanyok.. Kalau terasa,sekadar gurauan utk kita bersama..
Apa da aku merepek.. G ler bljor programming.. Sekian~

for(i=1;i<=100;i++)
cout<<"Saya suka c++"<



2 comments:

  1. honestly saye x men dota la, cs la ape2 game sebegitu. saye hanye layan pc games and jadik supplier utk pc games. so sape2 nk games free sila contact saye haha.

    saye x reti bukak2 computer pasal saye hanye ade laptop. kang jahanam kang abes la kene sepak ngan ayah saye. "beli mahal2 pi jahanam kan watpe??", ujar beliau nnt. (walopon sbnrya kat umah nie ade 3 pc yg dh umur dlm 10 taun utk dijahanamkan huhu)

    tp saye agak dikenali sebagai supplier citer2 jepun free utk kengkawan saye. saye x ske charge org sbb saye rase duit tu cam x halal. dh la saye dpt pon free. kerek nk jual kat org lak. and saye pon ade supply movie omputih. korea sgt2 la kurang. so sape2 nk citer free yg saye berusaha donlod slame berhari2 kadang2 berbulan2 tp rakan2 saye hanye mengambil mase dlm 2jam sahaje utk menyedutnya, sila2 la contact saye har3

    itu saje la kata2 saye pada hari ini. sekian time kasih =D

    ReplyDelete
  2. Lupe nk tambah, saye mmg gile foruming (you name the forums) and saye agak gila gadget sampai bapak saye pening melihat keinginan saye utk memiliki gadget2 tersebut (sape nk sponsor saye, sila angkat tangan!!!)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...