6/15/13

Coming Up Next! - Jakarta - Bandung, Indonesia 2013

Lamakan aku menyepi? Yelah, sekarang tengah practical. Lagi satu bulan nak habis . Lepas tu? Doakan jelah yang terbaik untuk ke ya.. amin dong arif.. amin... 

Kenapa gambar ice-cream jadi pilihan? Aku pun tak tahu , jangan ditanya lebih-lebih. 

Mungkin nikmat ice-cream itu sendiri manis dan membawa kebahagiaan, ibarat manisnya sebuah hubungan kekeluargaan yang terpisah dan bertemu semula. Begitu indahnya hidup ini.. Puitiskan? Tak pe nanti aku cerita kenapa.. just wait, sekarang ni nak tulis Final report practical.Nantikan Jakarta - Bandung, Indonesia 2013.


Ice cream durian with chocolate
Bandung , Indonesia 2013
Photographer: Seth Akmal

5 comments:

  1. Waaa... akhir nyer ada juga berita dari dia..
    good luck for your practical.. wish you the best.. :-)

    ReplyDelete
  2. @Time Traveller Boy yer.. ada je.. sabar2 nantikan jakarta- bandung..

    ReplyDelete
  3. Ice Cream Durian with Chocolate?..nyum3...

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak cari esok kat pekan baru :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merepek apa.. ni kat Jakarta, Pulau Jawa.. Pekan Baru tu dekat pulau sumatera

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...