11/16/11

Wordless Wednesday - ICT Student Life

This is a very late "Wordless Wednesday". So nak tahu kehidupan ICT Student??


  1. Makan - Mesti depan computer
  2. Study - Mesti study note dalam computer (malas nak print)
  3. Tidor - Kadang-kala dah ngantuk sangat entah macam mana tertidor depan computer
  4. Movie - Download banyak- banyak movie, tak pun minta dekat LAN confirm ada je movies the latest.
  5. News - Most of the latest news, boleh dapat kat facebook. hahahha 
Desciption of picture :
Burger King- Hari nie ada RM1 burger.. Teringat lak last year pasal Whooper RM1 memang gila kentang la ramai orang.Hari nie.. hehehehe
Laptop : Tengah betulkan kawan aku punya, dia lupa Admin Password. Jadi aku tengah crack guna Ophcrack software. 
Desktop: Kalau tak ada ini tak boleh nak survive. IMPORTANT! hehehe


Sekian sahaja, wordless Wednesday saya yang panjang :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...