12/16/10

Review of Tron: Legacy


I have been waiting for this
Hahaha.. First time actually masuk contest!
Yeah.. best present for my birthday.. yeah2...
Tak nak cakap banyak2...
Yeahhh....
Tron:Legacy
Thank you nuffnang and TGV ..

From contest
http://misznina17.blogspot.com/2010/11/case-of-stolen-keys-to-tron-legacy-by.html
TGV Sunway Pyramid

Nak amek ticket from nuffnang punya lah lawak. Sebelah meja nuffnang ada rotary club. Aku dah plek apsal ak beratur kat sini. Sejak bila lah aku masuk dalam rotary club... HAHAHAHHA
Waa... Before nak masuk, security penuh nyer.. Sampai aku rasa dah mcm tempat kastam la pula, kena bg kita nyer hand phone. Yelah takut rakam cerita nie.. Hahahha..
Jangan risau lah... Hand phone aku dah hbs bateri. Dengan rela hati jer lah bg dia org simpan. Huhuhu.. Namun bila nak balik tu menyebabkan lambat. coz nak beratur punya lah panjang semata2 nak amek handphone.

Review of tron:Legacy

Memandangkan tak dapat tgk 3D.Cume dapat tgk in 2D. Rasa kurang best sket, di tambah dgn hall 9 dkt tgv sunway pyramid yg kecik and screen yg kecik (Owh walaupun dia besar.. tp ak rasa kecik jgak utk size sebuah wayang) Nsb baik dapat duduk center ..

Cerita nie. Kalau aku cerita panjang2 karang jadi basi pula. Orang nak tgk. Spoil jer. Hehehe..
Apa2 pun better watch this movie in 3D. Lagi bagus and lagi best.
Cume comment yg nak bg kat cerita nie. Based on my own review, ak rasa dia mcm nak lawan sket konsep ketuhanan, mcm dia org hormat sgt dgn kevin flynn pencipta all the program.
Cume ada rasa sket best. Coz imagine macam kita masuk computer, and berjumpa dgn application, program. Hehehe.. Nsb baik tak jumpa server, database sume..

Ada some part , about coding. And mcm kita main computer lak, kita ubah2 code. bila tak jadi2. Hentak2 komputer.. Hahahha...
Maybe in term of technique filem nie boleh menang coz memang superb lah.. cume plot dia sikit lah.. need more action! hahahha

Well, bg cerita nie 6 or 7 over 10. Xleh nak bg full .. Kena tgk dalam 3D baru feel... Huhuhu
Selingan pic bawah tu waktu contest programming dkt uia

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...