7/29/10

A week..

Monday.. Everything run smoothly..

Tuesday:
3.15pm: Entah sapa la yg reload utk phone ak.. Thanx ya.. RM3... rezeki tu.. tp then...

4.00pm Fuh dgn penuh semangat nak beli buku networking.. dalam dompet dah ckup RM100 for dat book.. Tp mengenangkan duit dalam dompet tgl less than rm 20 kena la cucuk duit dulu kat bank muamalat...

4.28pm: sementara cucuk duit kat atm.. tgk plak orang sebelah aku tak boleh nak kuar duit.. B4 dat orang dpn aku pun xleh gak nak cucuk duit... ermm.. ak dalam hati just try..

Bile machine atm tu tulis.. amek duit.. muka ak dah happy la... Alhamdulillah bleh cucuk duit.. heheh..Then.. cube korang teka brapa ringgit kuar

RM5!!

mana bleh machine kuar RM5! Ak nak kuar RM50 nak makan apa Rm5 .. Then ak kuar dr bank... G beli buku coz nak rush.. time tu blur22 what should i do.. seriously.. ak x tau nak buat apa wkt tu.. hahahha...

Then.. after fikir balik lepas beli buku.. ak g balik bank.. tgk2 bank dah ttp...Adeh! Kena la g esk utk wat report pasal duit ak tak dapat RM50.. Huhuhu.. Sedih gak la duit kena telan rm45...Tp redha jer la.. :)


Wednesday : G bank muamalat wat report.. Alhamdulillah.. Pegawai bank tu ok and dia pun terkejut coz kuar rm5! hahha...

Ermmm.. then after buat report org tu kata dia akn inform later.. Wkt class networking ak dapat phone call from bank : machine kena run dulu and by this week dia akan inform back pasal duit ak.. Huhuhu.. Hopefully dapat la balik duit ku.. RM45 is still a big money for a student mcm ak...

at finance devision: dah update dah pasal duit mahallah tu! hehe...

Thursday: Hari nie... ak g check kat clinic uia.. Ada health problem sket.. Esk kena g medical check-up wat x-ray abdomen.. Hope everything ok.. InsyaAllah .. Amin Then, next week bg medical report kat doctor uia..

Harap2 aku shat.. Amin...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...