12/2/14

Fernweh


Let the dictionary speak . hahah.


Aku malas sebenarnya. 
Malas nak tulis
Malas nak buat kerja
Malas.
Tapi kena buat semuanya
Ok berhenti jadi pemalas
Fernweh.

15 comments:

  1. Replies
    1. haha. entah la. kena cari vitamin r. (rajin)

      Delete
  2. Makin malas yang menjadi-jadi nie hahahaaa.. Nak tahu macam mana nak buang sifat malas tu..
    Kene belanja naik jejantas KLCC hehehee.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah agak da.... nak gelak pun malas...
      Tahan kritikal ni.. :P

      Delete
    2. Wow mana aci, aku sendiri bayar guna staff rate price bukan free. Pandai eh. Dulu kwn aku kt hosp ampang , aku sendiri tak pernah minx tolong kawan aku gitu wpun kawan baik

      Delete
  3. Hahaha best gila word ni. Meaning dia lagi best. Apalagi Nina, sila beli tix. Gitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. tahu ni dah lama. baru hari ni nak update .. sesuai dengan kita kan. haha

      Delete
  4. errr...german? anyway, learned a new vocab today!!

    ReplyDelete
  5. sometimes kita akan ada rasa macam tu..even nak bangun dari katil pun malas :)
    itu saya!

    ReplyDelete
  6. Aku nak bagi tahu sejak amalkan touch down je esok keje aku dah xda penyakit post travel syndrome. Kebal dah. Balik travel keje cari duit and travel. Keje tu penting nak2 zaman gst nak launch ni. Mc pun aku tak mintak balik travel. No sympathy gainer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah. tapi kalau dah lama tak travel tu ada rasa fernweh weii. kita memang macam tu sampai balik dari singapore boleh terlelap aku depan laptop. whahhah

      Delete
  7. samalah..PEMALAS jugak..nak update blog pun ikut mood..tapi bila ada trip je terus jadi rajin FERNWEH sungguh lah hai!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...