8/21/14

Away.

Aku tahu dah lama aku tak update blog. Banyak cerita, tapi memang tak sempat .. Setiap minggu busy itu ini. Berapa bulan tak update. Ok gelakkan diri sendiri. Dengan kerja office dan project timeline yang sangat tight tu .. Jangan harap aku boleh meggedik update blog. Nehieeee bete!

Apa-apapun doakan yang terbaik untuk aku. Allah knows better than us ! :)





8 comments:

  1. Replies
    1. Thanks azra :) Doakan yang terbaik untuk saya.

      Delete
  2. Di doakan moga semua perancangan yang di rancang akan berjalan dengan baik :D
    Sama lah kita sibuk memanjang jer.. hahhaaa.. antara malas dan tiada masa nak update :P

    ReplyDelete
  3. Salam Nina!

    Punya la bersemangat nak start attend wedding, n mmg da berhajat to start with your majlis. Tapi Allah knows best, tarikh tu juga la family pilih untuk aqiqah anak buah cum open house..

    I am sorry, but inshallah my prayers & wedding gift will flow to you. hehehe..

    Semoga bahagia di sisi teman hidup :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke dear? alamak.. its ok lah..

      Thank you.. thank you..

      Doakan yang terbaik untuk nina.. doakan untuk majlis..

      Delete
  4. "Keep calm dan wait for my wedding" ?..TAHNIAH Nina

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...