6/4/14

Travel Lagi?

Update laju-laju. Doakan esok boleh sampai dengan selamat. Hehehe. Flight pukul 8 malams, boleh lagi pergi kerja pagi tu. hehe





Cerita Bertangguh

  1. Korea : Busan - Seoul -Busan
  2. Japan: Osaka-Tokyo -Kyoto- Kobe -Osaka
  3. Indonesia : Jakarat (Lagi 2 Episode)

10 comments:

  1. Have a safe journey. Enjoyed ur trip. Balik nanti kena langsaikan semua hutang tu hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dah seminggu balik. hehe.. nnt nina rajin, nina update.

      Delete
  2. Welcome back Nina...hamoi dalam diam2 dah sampai sana eh..Bie..bila kita nk ke Bromo nih..asyik tgk org lain je dh sampai..jommsss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... cepat-cepat memang best pergi sana.

      Delete
  3. wah sangat best tu bromo :) have a save journey :)

    ReplyDelete
  4. Nina,
    Bromo eh??Kerlas!
    Kalau Syieda tak boleh buat kerja dah sebab jiwa kacau asyik teringat flight malam karang je. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. jiwa kacau gak lak sebab last minute wkt nak print , printer buat hal. hahah. nsb baik ada team okay :)

      Delete
  5. Ini kes taip laju2 sampai jakarat jadi nyer hehehee :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...