10/23/13

Sneak peak

Aku rasa lama dah aku tak update blog, nak kata tak ada masa.. Aku ni patut curi masa untuk blog ni.. Rindu sangat nak tulis dan cerita macam-macam at this blog. Alhamdulillah aku dah start working .  Tapi bila join project ni memang sangat-sangat terikat dengan project timeline. Jadi tak ada masa nak fikir hal diri sendiri. Harap anda semua bersabar ya menantikan aku update all about my travelling post :)


Sneak Peak? 

Kuching, Sarawak



Ho Chi Minh City (Saigon), Vietnam




Oh yer,aku tak update lagi Jakarta-Bandung 2013. waaa.. 

3 comments:

  1. Replies
    1. sabar-sabar.. huhuhu.. doakan nina boleh update cepat2 .. ngee

      Delete
  2. JM pun dah lama tak singgah sini...blog view dah bertukar...kiranya..byk lagi story tertunggak eh..tak per..ada masa nanti update ehh...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...