9/19/13

Tutup Mata -Beli!

Photo Courtesy :travel.nytimes.com


Prinsip yang telah diamalkan sejak sekian lama oleh aku dan akak aku. Tutup mata- beli! Lain belakang cerita.. Lepas tu baru la gelabah-gelabah merancang trip. wahahha...

p.s: Tolong doakan project manager aku approve cuti-cuti aku.. amin :)

10 comments:

  1. Me also camtuh... beli tiket segala dulu.. pastu baru glabah nak mintak cuti takut bos tak approve...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengah memikir nak mengarang ayat.. wahaha..

      Delete
  2. heheheee... itu ok lagi.. aku dah beli ticket.. padahal nanti start kerje dah nak kene minta cuti hahaha :P

    ReplyDelete
  3. jawapan standard , saya dah terbeli itu cara aku mintak approve leave. lagi satu amek job jaga schedule

    ReplyDelete
  4. Yeap, true, mmg kena beli jek, later baru pikir. I didn't get anything this time around from the AA promo. Managed to purchase the Malindo ticket. Nak try naik Malindo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai gak kata Malindo lagi okay.. takpe2.. next time.. maybe nina boleh try Malindo pula :)

      Delete
  5. Replies
    1. hehee... tak boleh bgthu lagi Mek Onie.. dah pergi baru boleh bgthu satu dunia.. ngee.. tu pantang larang kaki travel :P

      Delete
  6. Lama betul tak jengah kat sini...JM pun guna konsep yg sama..waktu nak beli tu tak pikir apa2 lagi..beli je dulu..lain2 belakang kira..kekadang selang sebulan trip nya..betul lah..kalau dh namanya kaki travel kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenalah selalu singgah sini.. hahaha.. lama tak update la JM.. kena cari mood busy kerja je :P

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...