11/23/11

Wordless Wednesday -GEEK BUSY RIGHT NOW!


I am super - duper busy.Every of subject that i take this semester have project, assignment or midterm .
Wish me luck everyone.  :(

  1. IT Security- Mid term paper, Project 
  2. Calculus 2- Project paper, assignment
  3. PMIT- Project paper
  4. AI- Mid term paper, assignment programming in AI
  5. CAAL- Homework
  6. SQA- Review list project.


Super duper busy . huhu

11/20/11

GEEK TECHNOLOGY : SOFTWARE TO CRACK ADMIN PASSWORD WINDOWS 7 ULTIMATE.

 Problem : Currently i am helping my friends. She's forgot administrator password for her laptop. Yeah, she's randomly change her administrator password at night and tomorrow she's forgot about the password. Right now, i need to crack the administrator password and she don't want me to RE INSTALL back the Windows 7 because some of the document still in the hard disk for system.


I have try many software but still some of the software not support for Windows 7Ultimate , and support for others Windows version like XP, VISTA and Windows 7 Beta only. I get some of the free software that can used to crack admin password from 7 Free Windows Password Recovery Tools


SOFTWARE 1: Ophcrack


The Ophcrack Windows password cracker is by far the best free Windows password recovery tool available. It's fast and easy enough for a first time Windows password cracker with a basic knowledge of Windows.


So, i  followed step by step from How To Recover Password Using Ophcrack Live CD.
I success to follow until step no 5. However, when i start to boot system to the Ophcrack Live CD disc . I didn't manage to get the interface.


After i read comment from other viewer, i notice that Ophcrack not suitable for the Windows 7 ultimate.So, i need to find others software.


Alhamdulillah, thanks to my group member Suhaila. She managed to do ,by install Ophcrack into her USB. But, first you must make sure to make it USB as bootable USB.


MISSION: Accomplished !

SOFTWARE 2: PC Login Now

Second software looks easy to download and little bit same like Ophcrack. However, PC Login Now doesn't display password like Ophcrack password recovery tool. It's deletes the password , allowingaccess to Windows without a password at all. I follow step by step from PC Login Now . I manage to do until Step No 8.


However, when i wait for PC Login Now to Load, there is an error inside the prompt and ask me to find the path. Of course, i cant type the prompt because i didn't learn the prompt code for Linux . pity me :( Looks like PC Login Now not suitable for Windows 7 Ultimate .

Mission : FAILED TO CRACK USING PC LOGIN NOW

SOFTWARE 3: WINDOWS PASSWORD UNLOCKER / WINDOWS PASSWORD KILLER

Bear in mind, when it's come to Windows software - you need to buy. The trial version, not help you at all.  I success to download both of the Windows Software and see their trial version. But when i try to unlocker the password or kill the password ,of course i can't do because it's only a trial version.Dush! I feel noob during that time.hahhaha


If i rich to buy the software, the mission will be accomplish. hahaha


Windows Password Unlocker

Mission : FAILED TO CRACK USING WINDOWS PASSWORD UNLOCKER/KILLER TRIAL VERSION


Right now, i still try to get the free software to recovery back my friends admin password on her laptop.Actually i am glad to help my friends because currently my IT Security project is crack password.Hahahah.


p/s: Pardon for my grammatical error. If any programmer or administrator programmer read my post,
i hope you can comment and give me the solution. thank you :)

11/16/11

Wordless Wednesday - ICT Student Life

This is a very late "Wordless Wednesday". So nak tahu kehidupan ICT Student??


  1. Makan - Mesti depan computer
  2. Study - Mesti study note dalam computer (malas nak print)
  3. Tidor - Kadang-kala dah ngantuk sangat entah macam mana tertidor depan computer
  4. Movie - Download banyak- banyak movie, tak pun minta dekat LAN confirm ada je movies the latest.
  5. News - Most of the latest news, boleh dapat kat facebook. hahahha 
Desciption of picture :
Burger King- Hari nie ada RM1 burger.. Teringat lak last year pasal Whooper RM1 memang gila kentang la ramai orang.Hari nie.. hehehehe
Laptop : Tengah betulkan kawan aku punya, dia lupa Admin Password. Jadi aku tengah crack guna Ophcrack software. 
Desktop: Kalau tak ada ini tak boleh nak survive. IMPORTANT! hehehe


Sekian sahaja, wordless Wednesday saya yang panjang :)

11/15/11

Non Stop Playing Song

Ni lah masalah aku setiap kali dengar satu lagu. Aku akan non stop dengar lagu yang sama. Hahaha. Korang ada tak penyakit macam aku nie?? Aku tahu akak aku pun sama dulu, sampai satu tahap dah muak baru tukar lagu. hahaha :P


Greyson Chance Feat Najwa Latif- Papparazzi

Nie lepas aku tgk AIM , aku cari lagu sampai tgh study pun dengar lagu Papparazzi nie.adeh.. 


Aishiteru - Zivilia 


Asalnya aku dah dengar lama dah lagu nie. Tapi pasang balik , then jadi non stop playing pula dah. Aku letak kat netbook akak aku. Terus dia buat jadi non stop playing song. Sampai dah hafal and muak pula.

Matluthfi 90 

Last sekali, video terbaru Matluthfi . Boleh dikatakan semua lagu dalam video nie asyik bermain dalam otak aku. Especially, lagu yang Sofaz- Terasa di Syurga. Aduh.. 

p/s: Malam karang ada exam SQA. Please pray for me. Amin :)

11/14/11

AD: Menjual Kain Sulam Manik, Sulam Suji, Sulam Benang

Just helping my sister jual kain dari tanah seberang. Semua orang akan tanya kalau ada baju kurung aku yang nampak rare dan jarang di jual Malaysia. Bagi memenuhi permintaan, akak aku bawakan khas kain sulam manik dan sulam suji untuk anda semua.Ada pelbagai jenis kain seperti cotton, chiffon dan rosella ada dijual.  So, kalau rasa berminat boleh PM kakak aku di Facebook - Hamidah Hamdan 




CODE 1
Code 1 kain chiffon (perlu lining) , 4 meter , sulam manik dan reben , untuk baju kurung atau kurung moden, sulam di pergelangan tangan dan bahagian depan

CODE 2
Code 2 , cotton , 4 meter , sulam suji , untuk baju kurung, sulam bahagian depan dan pergelangan tangan

CODE 3
Code 3 , cotton , sulam suji , 4 meter , sulam bahagian depan dan pergelangan tangan , untuk di jadikan kebaya

 
CODE 4
Code 4 , cotton , 4 meter , sulam bahagian depan dan pergelangan tangan , sulam suji , untuk baju kebaya

CODE 5
Code 5 , rosella ( x perlu lining) , sulam manik dan reben di depan dan pergelangan tangan , 4 meter , untuk baju kurung

CODE 6
Code 6 , sulam reben dan manik , kain rosella (x perlu lining) , 4 meter , sulaman di bahagian depan dan di pergelangan tangan, untuk dijadikan kebaya

CODE 7
Code 7 , cotton , 4 meter , sulam suji , baju kurung

CODE 8
Code 8 , chiffon (perlu lining) , sulam bahagian depan dan pergelangan tangan , 4 meter , untuk baju kurung

CODE 10
Code 10 , chiffon (perlu lining) 4 meter , sulam di bahagian depan dan pergelangan tangan , untuk baju kurung , sulam benang

Sedikit kata-kata from my sister. hehehe
"Setiap kali travel , saya suka membeli material kain yang jarang didapati di Malaysia . dan seringkali di tanya , darimana saya beli? berapa harga? kenapa tiada di sini? ...untuk kali ini 10 helai kain saya terbangkan bersama untuk pilihan rakan rakan jika anda meminati corak sulaman suji , benang dan manik dari tanah seberang yang sesuai untuk di gayakan pada acara pertunangan , konvokesyen , kenduri kendara dan bawa ke pejabat tanpa perlu menempah ticket air asia atau bersesak di waiting room pada waktu zero fare ataupun bersesak di pusat fabric ... if interested PM me Hamidah Hamdan ....thanks" 

11/8/11

Salam AidilAdha

Masih belum terlewat rasanya untuk mengucapkan Salam Aidiladha kepada semua umat Islam di muka bumi ini.





Miles away, oceans apart
Never in my sight always in my heart
The love is always there it will never die
Only growing stronger a tears rose down my eye

I am thinking all the time
When the day will come
Standing there before you
Accept this Hajj of mine

Standing in ihram, making my tawaf
Drinking blessings from your well
The challenges of Safa and Marwa
 rekindles my imaan

O Allah! I am waiting for the call
Praying for the day when I can be near the Kaabah walls
O Allah! I am waiting for the call
Praying for the day when I can be near the Kaabah walls
I feel alive and I feel strong
I can feel Islam running through my Veins
To see my muslim brothers, their purpose all the same
Greeting one another, exalting one True Name
I truly hope one day that everyone's a Muslim.
That they remember you in everything they say

Standing in ihram making my tawaf,
Drinking blessings from your well
The challenges of Safa and Marwa
rekindles my imaan

O Allah! I am waiting for the call
Praying for the day when I can be near the Kaabah wall
O Allah! I am waiting for the call
Praying for the day when I can be near the Kaabah wall

c/o-Labbaikallahumma labbaik
Labbaika la syarika laka labbaik
Innalhamda wani'mata laka walmulk
La syarika laka labbaik..

Labbaikallahumma labbaik
Labaika la syarika laka labbaik
Innalhamda wani'mata laka walmulk
La syarika laka labbaik

Labbaik
Labbaik


 Sepanjang cuti nie kerap aku mendengar lagu Waiting For Your Call from Irfan Makki. Rasa rindu, syahdu dan tertanya bila pula aku bakal menjadi tetamu Allah? InsyaAllah one day aku pasti dapat ke sana. Along kerap bercerita pengalaman dia di sana yang tak dapat di gambarkan dengan kata-kata. SubahanAllah indah dan manisnya ketenangan di sana. Teringat post lama aku - I wish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...