1/17/13

Teaser 2013

Maafkan aku yang telah mengabaikan blog ni begitu lama. Kalau baca post lepas anda pasti tahu aku struggle gila dengan FYP. Alhamdulillah, aku berjaya juga menghabiskan system tu setelah beberapa hari tak tidor .. Serabut dengan report.. Serabut dengan Final Exam.. Tapi , aku percaya.. Dalam Surah Al-Insyirah
 "Verily each difficulties there is relief ".

Sekarang tengah bahagia dah habis semua tu..Lega beb  FYP Presentation pun berjalan lancar, and maybe our system akan digunakan.. Happy lah sikit.. hahaha.. Sekarang pula, aku tengah struggle untuk internship Semua orang tengah cuti, tapi aku start 2 minggu awal  dari mereka.. Wahahah... Aku memang macam tu lain dari yang lain.. Bagi aku kadang-kadang kita kena keluar dari kepompong agar dapat lihat sejauh mana kita berani untuk berhadapan dunia ini. Ceyyy .. ayaat...  Okay, panjang pula aku bebel..

Back to teaser 2013.. Eh 2013? Padahal nak cerita tahun lepas punya cerita.. Just enjoy picture yang satu ni.. Sebab aku dah nak gosok baju esok nak pergi kerja...

Mendung awan 

Note: To Farah , harap anda terus bertabah.. Take care my dear coz setiap dugaan adalah pengalaman mematangkan kita ..  "Verily each difficulties there is relief "- Surah Al-Insyirah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...